Julkaistu: 21.08.2017 00.00

Seuratiedote 1 Tervetuloa kauteen 2017-18

Seuratiedote 1 21.8.2017

Tervetuloa kauteen 2017-18.

Kausi on polkaistu vakiovuorojenkin osalta käyntiin ja kaikki ikäluokat ovat palanneet kesälomilta. Hallilla on taas täysipainoista elämää junnukiekkoilijoidenkin toimesta.

16.8.2017 pidetyn vuosikokouksen satona seuralle valittiin johtokunta, joka sekin sai uusia kasvoja toiminnalleen. Seuran puheenjohtajan tehtäviä hoitaa kaudella 2017-18 Tommi Suoknuuti.

Organisaation näet -> http://www.ky-80juniorit.fi/organisaatio

Kauden 2016-17 aikana seuralle luotiin toimintalinja, joka löytyy materiaalipankista ja johon kannattaa tutustua. Toimintalinja on ns. opas kaikille seuran toiminnassa oleville. Toimintalinjaa ei ole kiveen hakattu ja johtokunta tekee siihen tarvittaessa muutoksia. Näin ollen asiasta tietysti informoidaan ja päivitetään toimintalinja vastaamaan muutoksia.

Rahastonhoitajat,

Alla lainattua tekstiä toimintalinjasta: (maksujen määrät tiedotetaan erikseen)

”Joukkueiden taloudelliset sitoumukset seuralle ja eräpäivät

  • jäsenmaksut 31.10/vuosi
  • varustemaksu 31.10/vuosi
  • varustekoppivuokra 31.10/vuosi
  • kahviovuokra 31.10/vuosi
  • verkkosivusto erä 1: 31.10/vuosi, erä 2: 1.2/vuosi
  • jäämaksut aina kk:n 15pvä
    • esim. syyskuun jäämaksut maksetaan seuralle lokakuun 15pvä jne…”

Logon käyttö:

Logon käytöstä esim. oheistuotteissa tulee ottaa yhteys Mika Hanskiin, joka vastaa asiasta.

Tässä omaa osuuttansa näyttelee 19.7.2017 solmittu kolmikantainen seurasopimus. Sopimuksen osapuolet ovat Kiekkoympyrät -80 r.y, Bauer ja Sportpiste. Mm seura-asut ovat Bauer merkkisiä ja jotka hankitaan Sportpisteestä. Ohjeet seura-asujen hankkimiseen informoidaan erikseen. Tarkemmin seurasopimuksesta myöhemmin tässä viestissä.

Ulkopuoliset tukijat:

Kaudesta 2017-18 alkaen kaikki seuraan tuleva rahallinen tuki maksetaan emotilille, josta se siirretään eteenpäin kohdejoukkueeseen. Valmiit pohjat tilinumeroineen löytyvät myös materiaalipankista.

25.8.2017 pidettävän johtokunnan järjestäytymiskokouksen jälkeen informoidaan tarkemmin, kun vastuuhenkilö ja toimintatapa on sovittu. Johtokunta teki 2.8.2017 käydyssä kokouksessa päätöksen asiasta.

Koulutukset:

Kiekkoympyrät tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia toimihenkilöiden kouluttautumiseen. Tässä toivotaan toimihenkilöiden olevan aktiivisia. Ilman aktiivisia toimihenkilöitä ja vanhempia joukkueetkaan eivät toimi. Koulutuksissa saadaan hyvät perusteet eri tehtäviin ja samalla selkeäksi hyödyksi voi laskea verkostoitumisen eri seurojen vastaavissa tehtävissä toimivien kanssa. Kaikilta vähän on paljon yhdessä. Koulutuksista pidetään yhteenvetoa seuran etusivulla -> http://www.ky-80juniorit.fi/uutiset/24995/koulutukset-kaudella-2017-2018

Valmentajien koulutuksiin ilmoittautuminen pyritään hoitamaan valmentajien omalla sivustolla Joboxissa.

Harrastemessut bastionissa 31.8.2017 klo 9-19

Kiekkoympyrät -80 osallistuu messuille ja jokaiselle joukkueelle riittää järjestelyissä puuhaa. Tarkemmat ohjeet ja aikataulut johtokunnan järjestäytymiskokoksen jälkeen.

Seurasopimus:

Alla Mikan viesti aiheesta,

” Moro.

Kiekkoympyrät -80 ry on solminut kolmikantaisen yhteistyösopimuksen Bauerin ja Kotkan Sportpiste Ky:n (Tikankatu 3) kanssa.Seura näin ollen keskittää hankinnat Sportpisteeseen ja Bauer merkkiin. Seura-asut ovat myös siis edelleen Bauer merkkiset.Seura-asujen sovituskoot tulevat esille ja soviteltaviksi kiekkotoimistoon Haminan jäähallille lähipäivinä (ilmoitan erikseen kun siellä ovat).Seura-asuihin tulee normaalin KY-80 brodeeratun logon lisäksi Sportpisteen logo myös. Seura-asujen hinnasto liitteenä.Tällä hetkellä tunnistautuminen seuramme jäseneksi Sportpisteessä toteutuu vain mainitsemalla asia ostoksien yhteydessä.Myöhemmässä vaiheessa on tulossa ilmeisesti jonkinlainen kanta-asiakaskortti tyyppinen ratkaisu.

Bauerin lätkävarusteissa meillä on siis seurahinnaston mukaiset hinnat, plus useasta tuoteryhmästä vielä muutamassa tuotteessa erityisen virtaviivaisiksi viilatut hinnat (tästä myös liite mukana).

Jos tästä listalta puuttuu mielestänne joku tuoteryhmä jonka tuotteet kiinnostaa, niin viestiä allekirjoittaneelle, niin selvitetään parempaa hintaa.

Kengissä ja vaatteissa meille tulee 15% alennus ja tämä alennus koskee useita muitakin tuoteryhmiä varsinaisten jääkiekkovarusteiden ulkopuolella.

KY-80 jäsenet saavat siis lähes poikkeuksetta tapauskohtaisen alennuksen tuotteesta kuin tuotteesta.

Lisäksi:

  • Kiekot 100 kpl:n laatikko 100,-, yksittäin 1,10
  • Erkat musta 60 rl:n laatikko 190,- yksittäin 3,40 ( rulla 24mm x25m )
  • Erkat valkoinen 60 rl:n laatikko 210,- yksittäin 3,80 (rulla 24mm x 25m )
  • Teipit valkoinen 72 rl:n laatikko 57,- yksittäin 0,85
  • Teipit kirkas 72 rl:n laatikko 66,-, yksittäin 1,00

(hinnat seuralle eli huoltaja/valmentaja ostaa)

Kysymykset aiheesta voi ohjata allekirjoittaneelle.

T: Mika Hanski

KY-80 varuste- ja oheistuotevastaava

E1-vastuuvalmentaja”

Hauskaa kauden alkua ja liukkaita jäitä kaikille

Tommi Suoknuuti

KY-80 Pj

Seuran uusimmat

HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry