Julkaistu: 28.09.2017 00.00

Seuratiedote 4

Seuratiedote 4

28.9.2017

Seurayhteistyö

Kiekkoympyrät -80 tekee kaudella 2017-18 yhteistyötä AaKoo junioreiden ja Titaani junioreiden kanssa.

Yhteistyö käsittää yhteisjoukkueet D2-05 (Titaanit), D1-04( AaKoo), C2-03 (AaKoo) ja B (AaKoo) ikäluokissa. Tämä kertoo melko selvästi sen, kuinka isossa roolissa seurojen välinen yhteistyö meille on.

Kilpailusääntöjen tuomista muutoksista johtuen pelaajat on siirretty ryhmäsiirroin kohde seuraan.

Tässä kohtaa kohdeseurat ovat AaKoo ja Titaanit. Ryhmäsiirto vaatii, että lähtöseuran on lopetettava joukkueen toiminta kokonaisuudessaan. Seurojen välille on tehty yhteistyösopimukset käytännöistä ja toimintatavoista.

VKL vuorot ja sarjaohjelmat.

F1 ja nuorempien sarjat ovat vielä julkaisematta. Viimeisimmän tiedon mukaan F1 sarjat julkaistaan vko 40 ja pelit alkanee vasta loka-marraskuun vaihteessa. Tämä varmistunee kun ensin sarja julkaistaan.

JoJot olkaa tarkkoina VKL vuoropäivitysten suhteen, koska vuorot elävät kaiken aikaa, kunnes kaikki sarjat ovat kalenteriin sijoitettuna. Virheillekin on annettava mahdollisuus. Vuorot vaihtelevat jääajan ja joukkueiden saatavuuden mukaan. Ensisijaisesti vuorot täytetään joukkueilla joilla ei ole pelejä viikonloppuna. Muistakaa myös peruuttaa vuorot joita ei käytetä. Peruuttamattomasta vuorosta laskutetaan normaalisti.

Jäälämpö ennen pelejä on sovittava aina hallin vahtimestarin kanssa erikseen. Meillähän ei pelata sellaisia sarjoja joissa jäälämpö on ohjattu liiton toimesta. Tämä selviää alla olevasta linkistä. (sarjakalenteri)

http://www.ky-80juniorit.fi/materiaalipankki/?download=11940

Pelaajat Päättää –haaste

Suomen jääkiekon taitovalmentajat haastavat kaikki Suomen seurat Pelaajat Päättää –viikolle.

Ajankohta tapahtumalle on vko 50 eli 11.-17.12.2017.

MISTÄ ON KYSE?

Haluamme antaa lisävastuuta pelaajille Pelaajat Päättää –viikon aikana. Nimen mukaisesti pelaajat päättävät mitä harjoituksissa ko. viikon aikana tapahtuu. Pelaajat suunnittelevat, toteuttavat ja organisoivat harjoitukset valmentajien apuna.

Kohderyhmänä ensisijaisesti seurojen 10-14 -vuotiaat pelaajat ja heidän valmentajansa.

Saa soveltaa myös muihin ikäluokkiin. Toimintatavat ja tyylit ovat täysin vapaat.

Jojot ilmoittakaa joukkueenne mukaan hauskaan viikkoon. Ilmoittautumiset Tommi Suoknuutille 31.10 mennessä.

Aiheesta lisää -> http://www.ky-80juniorit.fi/uutiset/25971/pelaajat-paattaa

EA koulutus (SPR Hätäensiapukurssi 8 h)

KY-80 JÄRJESTÄÄ HÄTÄENSIAPUKOULUTUKSEN.

Koulutukseen voi osallistua kaikki halukkaat seuran toimihenkilöt. Koulutus on maksuton.

Paikka: Haminan Jäähallin Kahvio

Aika: Keskiviikkona 11.10 ja torstaina 12.10 klo 17.00 – 21.00

Tavoite: Kurssin suorittanut osaa aloittaa hätäensiavun antamisen seuraavissa aiheissa:

Ilmoittautumiset Inka Koskiaholle 9.10.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen koskiaho.inka@pp.inet.fi

Lisää aiheesta -> http://www.ky-80juniorit.fi/materiaalipankki/?download=14125

HK Titaanit kausikortit

HK Titaanit tarjoaa KY-80 junioreille kausikortit Suomi-sarjan runkosarjan otteluihin. Lapset alle 12v pääsevät muutoinkin ilmaiseksi peleihin mutta onhan se hienoa, että on "kausari" taskussa. Kortit jaetaan JoJojen kautta.

KY-80 toimihenkilöille on hankittu yhteensä viisi (5) kausikorttia, joita voi noutaa kiekkotoimistosta käyttöön peliksi kerrallaan. Sääntönä on, 1 kortti / toimihenkilö. Toimiston pöydälle toimitetaan 29.9.2017 mennessä varauskirja/lappu johon korttia lainaava toimihenkilö laittaa kuittauksen milloin otettu ja milloin palautettu. Kortti on palautettava vapaaseen käyttöön aina ennen seuraavaa peliä.

Kotiottelut löytyy -> HK Titaanit kotiottelut

KY-80 juniorit saavat kausikortit myös KY-80 edustuksen peleihin. (tästä lisää myöhemmin)

Lopuksi Liiton suunnalta tullut ohje:

Tulospalvelu, tilastokorjaukset ja ohjeet, 2017-18

Jakelu: seurat, kerhot

Seurat välittävät ohjeen joukkueilleen ja joukkueet sen omille toimijoilleen.

Otteluiden tilastointiohjeista:

Kaikessa tulospalvelutoiminnassa toimintaa ohjaa Tulospalveluohje. Se löytyy Jääkiekkoliiton internetsivuilta www.finhockey.fi à Joukkueelle à materiaalipankki à toimitsijat.

http://www.finhockey.fi/index.php/joukkueelle/materiaalipankki#toimitsijat

Tulospalveluohjeessa on kerrottu, kuinka toimitaan otteluissa, että asianmukaiset tiedot saadaan toimitettua järjestelmän kautta kaikille asioista kiinnostuneille (joita on kymmeniä tuhansia viikoittain). Tulospalvelua ei siis tehdä Jääkiekkoliitolle, vaan kaikille pelaajille ja jääkiekosta kiinnostuneille ihmisille.

Ohjeessa on myös kerrottu, kuinka toimitaan, jos kaikki ei syystä tai toisesta onnistunutkaan.

Sitä varten on olemassa ohjeessa mainittu sähköpostiosoite, jonne KAIKKI tulospalveluun (tuloksiin ja tilastoihin) tarkoitetut viestit lähetetään: tulospalvelu@finhockey.fi

Ottelusiirrot anotaan simo.paganus@finhockey.fi sekä otteluohjelman kellonajat ja pelipaikat päivitetään itse Palvelusivustolla.

Pyydän tutustumaan syvällisemmin ainakin seuraaviin asioihin ohjeissa:

• Kaikki maalin tekijät ja syöttäjät hoidetaan paikan päällä kuntoon ennen kuin tuomarit allekirjoittavat pöytäkirjan. Jos tilastoija yhä edelleen sulkee ottelun (miksi?) ennen kuin tuomaristo allekirjoittaa pöytäkirjan, jonka vuoksi niitä muutoksia ei voi järjestelmään tehdä, niin siinä tapauksessa ne korjataan käsin tulosteeseen, jonka kirjuri sitten skannaa ilmoitettuun osoitteeseen, kun tuomaristo on sen allekirjoittanut. Kun nimet on pöytäkirjassa, niin muutoksia maalintekijöihin ja syöttäjiin ei enää tehdä.

• Muiden korjauspyyntöjen osalta ohjeessa on mainittu, kuka tekee pyynnöt, miten, minne ja millä tavalla.

• Materiaalipankissa on ohje nimeltään: ”Verkko-ongelman korjaaminen TiTussa”. Se pitää jokaisen tilastoijan lukea, koska silloin tilastoija tietää mitä tehdään, kun TiTussa on lähetysjono, joka ei purkaannu. Ohje on hyvä myös tulostaa, jotta se on saatavilla silloin kun tarve tulee. Joskus ohjeen mukaiset toimenpiteet on tarvinnut tehdä toistamiseen ennen kuin jono on purkautunut, mutta jono ei purkaudu tekemättä mitään tai sulkemalla ohjelma.

• Jos syystä tai toisesta paikan päällä tilastointi epäonnistuu, niin koska järjestelmässä ottelua ei ole pelattu loppuun, tilastointi on tällöin avoinna seuraavaan yöhön kello 02:een saakka. Tilastoinnin pystyy siis sulkemaan ja jatkamaan siitä mihin jäi, tai ihan viime kädessä tekemään esim. kotoa , jossa internet toimii. Tekemällä ottelu loppuun, myös otteluiden tilastot ja sarjataulukot päivittyvät ajallaan, eikä vasta seuraavalla viikolla.

Hyvää kauden jatkoa ja onnea peleihin!

Tommi Suoknuuti

KY-80 Pj

Seuran uusimmat

HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry