Julkaistu: 02.01.2018 00.00

Seuratiedote 6


Seuratiedote 6
2.1.2018

Hyvää alkanutta vuotta 2018!

Alla muutamia asioita tiedoksi missä mennään ja mistä on puhuttu.

Seurayhteistyö:

Pokli otti joulukuun alussa pöydälle alueellisen yhteistyön, joka toteutuessaan koskettaisi kaikkia sateenvarjoseuroja.

Toiminnan tavoite on selkeä. Riittävästi järkeviä peliryhmiä alueellisesti. Huomioikaa, että aihe kaikkineen on vasta keskusteluasteella ja alla kiteytetysti mitä yhteistyö voisi käytännössä olla.

  • Toiminta alkaisi E-junioreissa, josta jatkumona vanhempiin junioreihin.
  • Pokli sateenvarjoseurana ohjaisi toimintaa, ”samat” yksilö ja peliryhmä harjoitteet paikkakunnasta riippumatta
  • E junioreissa ”satunnaisia” yhteisiä tapahtumia niin harjoittelun, kuin pelaamisenkin osalta.
  • D junioreissa yhteisiä alueellisia peliryhmiä, jotka erillisen suunnitelman mukaan harjoittelisivat ja pelaisivat niin koti-, kuin ”vierashallissa”.

Lisäksi Liiga KooKoo ja HK Titaanit ovat ottaneet esille kymenlaakson pelaajapolun luomisen. Tämän tavoite on käytännössä sama, kuin ylempänä. Tästä on tuloillaan palaveri, jossa selvinnee enemmin.

Joukkueiden toimintatuki kaudelle 2017-18:

Joukkueet voivat hakea seuralta toimintatukea helmikuun loppuun mennessä. Toimintatukea voidaan myöntää joukkueiden toimihenkilöiden kulujen kattamiseksi esimerkiksi kilometrikorvaus, varustehankinta. Toimintatukea myönnetään enimmillään 500€/joukkue. Joukkueet laativat selvityksen seuralle käytetystä tuesta maaliskuun loppuun mennessä. Hakemukset perusteluineen lähetetään vapaamuotoisena sähköpostina osoitteisiin tommisuoknuuti@msn.com ja larkku.mappi@gmail.com

FBV teroitus

FBV teroitus mahdollistunee hallilla tammikuussa 2018. Seurasta Mika Laurila, Antti Väisänen, Ari Hovi ja Jarmo Koskiaho ovat seuran pääopastajat. He kouluttavat joukkueiden huoltajat FBV teroitukseen. Teroitusvälineille hankitaan lukollinen säilytystila, johon avaimia teetetään tarpeellinen määrä.

TIMMI

TIMMI on ATK pohjainen järjestelmä, jota käytetään mm. tilojen varaamiseen. Haminan kaupunki on ottanut järjestelmän käyttöön ja tämän tiimoilta joukkueiden toimareille tulee muutoksia toimintaan.

Käyttöönotossa on ilmennyt joitakin haasteita, joten aiheeseen palataan myöhemmin.

Seuratuotteet ja niiden maksaminen:

Imukupillisia minipaitoja esim. auton ikkunaan on nyt saatavilla. Löytyvät Kiekkotoimistosta alahyllyltä. Lisäksi tupsupipoja on tulossa lisää. Mika onkin laittanut näistä Jojoille viestiä jo aikaisemmin.

29.12.2017 pidetyssä johtokunnan kokouksessa päätettiin tehdä uusi ohjeistus ja toimintatapa oheistuotteiden maksun osalta. Ohje valmistunee tammikuun alkupuolella ja valmistuttuaan siitä tiedotetaan joukkueita.

Kiekkotoimisto:

Välipäivinä kiekkotoimistoa ja jäähallin peräkoppia on siivottu ja järjestelty. Molemmat tilat saivat uuden ilmeen ja ovat nyt siistissä kunnossa.

Käynti toimistoon on jatkossa parasta tehdä jäähallin henkilökunnan taukotilan viereisestä ovesta. Kun vierailette tiloissa niin muistakaa, että tilat jätetään siistiin kuntoon. Toimistoa voi käyttää esim. Jojojen ja valkkujen työtilana. Toimistosta löytyy mm. Fläppi ja videotykki ja valmennusmateriaalia. Käykää tutustumassa, kun kerkeätte.

Korttimaksu kahviossa:

Asiaa on viety eteenpäin mutta muutama mutka on vielä selvityksen alla, jotka liittyvät maksujen ohjaamiseen suoraan joukkueen tilille. Tämä on lähes välttämätön saada toimimaan jouhevan toiminnan varmistamiseksi.

Seuran näkyvyys jäähallissa:

Jäähalliin on tulossa seuran lippu kahvion vastakkaiseen päätyyn. Muutakin on suunnitteilla, esim. logo jäähän ja kiekkotoimiston oven logollinen teippaus. Ajatuksissa on myös saada jotain viihdykettä perheen pienimmille aikaiseksi (puuhanurkkaus tms)


Kiekkoterveisin:
Tommi Suoknuuti
KY-80 Pj

Seuran uusimmat

HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry