Julkaistu: 30.01.2018 00.00

Seuratiedote 7


Seuratiedote 7
30.1.2018

HUOM!

PVM Muutos aluepäällikön seurakäyntiin 5.2.2018 klo 17.30 -> Uusi PVM on 12.2.2018 klo 17.30

Kymi-Saimaa alueen aluepäällikön seuravierailu 5.2.2018 klo 17.30 alkaen.

Syynä tähän tänään 31.1.2018 ilmoitettu, valmentajille tärkeä SJL:n opetusjärjestyskäynti koulutus Kotkassa, joka osui samalle PVM:lle. Valmentajien ilmoittautuminen SJL:n opetusjärjestyskäynti koulutukseen tapahtuu valmentajien omalla sivustolla Jopoxissa.

Kymi-Saimaa alueen aluepäällikkö Kari Schemeikka tulee Haminan jäähallille seuravierailulle. Vierailulle saa ja toivotaan osallistuvan niin seurajohtoa, jojoja, valkkuja, muita toimihenkilöitä ja vanhempia. Vierailu on vapaamuotoinen ja sen tarkoituksena on tutustua seuran tämän hetken toimintaan, tulevaisuuteen jne. Tässä kohtaa on hyvä paikka esittää kysymyksiä esim . junnukiekon tilasta kaakossa ja suomessa yleensäkin. Nyt on myös hyvä mahdollisuus saada vastauksia jos jokin toiminnassa mietityttää niin seura tai liittotasolla.

Aluevalmentajan seuravierailun palaute

Aluevalmentaja Jari ”RUOSKA” Ruottinen piipahti tutustumassa seuraamme 5.1.2018. Ruoska vieraili Haminassa ensimmäistä kertaa. Vierailun aikana RUOSKA ”auditoi” seuran asioita ja jäällä tapahtuvaa toimintaa. Alla olevasta linkistä näet pienimuotoisen palautteen käynnistä.

http://www.ky-80juniorit.fi/materiaalipankki/?download=15684

Seurayhteistyö (Kymenlaakson pelaajapolku)

27.1.2018 Lumon Areenalla pidettiin aiheesta palaveri/keskustelutuokio, jonka veti Liiga-KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa. Aiheena jo aikaisemminkin informoitu Kymenlaakson pelaajapolku. Kymenlaakson kiekkoilun tilasta keskusteltiin laajasti laidasta laitaan. Tästä on tulossa muistio, jonka laitan sitten jakoon, kun sen saan. Tässä kohtaa palaverin pohjalta voi todeta, että nykyistä yhteistyön tilaa alueen seurojen kesken tulee syventää tavalla tai toisella. Alueen seurojen tarpeet vaihtelevat ikäluokkakohtaisesti. Tarpeet pääsääntöisesti ovat pelaajamäärä, fiksut peliryhmät vs pelaajamäärä, jää-aika, valmentajien määrä jne.

TITU

Kaupungin uuden koneen kanssa on ollut ongelmia. Kaupunki on laittanut tietoa ongelmista eteenpäin ICT Kymiin, joka hoitaa Haminan kaupungin asioita aiheeseen liittyen. Ongelma ratkennee piakkoin ( tai on jo ratkennut?).

Timmi

Timmi, tämä ATK pohjainen tilanvarausohjelma.

1.Lue linkistä seuroille lähetetty saatekirje.

http://www.ky-80juniorit.fi/materiaalipankki/?download=15954

Seurassa ei toistaiseksi ole otettu esille miten toimitaan Timmin suhteen. Jatkossa joukkueet kuittaavat itse esim. nuo osallistujamäärät/harjoituskerta ja mahdollisesti myös vuoroperuutukset menevät joukkueen toimesta tämän kautta.

Homma etenee niin, että pyydän jäähallille koulutuksen aiheesta.

Koulutukseen on löydyttävä edustajia jokaisesta Haminan jäähallilla toimivasta joukkueesta.

Tämän jälkeen mietitään miten on kevyin toimia.

Seurojen verotus varainhankinnassa

Seurojen varainhankinnasta järjestettiin koulutus Kouvolassa 20.11.2017.

Linkistä näet koulutuksen materiaalin

http://www.ky-80juniorit.fi/materiaalipankki/?download=15955

Kiekkotoimisto

Seuran koneelle ei toistaiseksi pääse kirjautumaan millään tunnuksilla. Lisäksi tulostaminen kiekkotoimiston tulostimeen ei toistaiseksi onnistu. Selvitellään asiaa ja informoidaan, kun nämä taas toimivat.Muista siis ottaa oma kone mukaan esim. vanhempien palaverit yms.

Peruutettuja vuoroja, jotka tiedossa:

  1. 14.2 KE -06 vuoro -> (Aseman koulu, jäärieha)
  2. 16.3 PE -05 vuorot -> -03 pelit siirretty arkipäivälle
  3. 17.3 LA kaikki vuorot -> Hatal taitoluistelukisat
  4. 30.3 PE pitkäperjantai -> halli kiinni
  5. 2.4 MA 2.pääsiäispäivä -> halli kiinni
  6. 7.4 LA KY-80 ei vuoroja
  7. 8.4 SU KY-80 ei vuoroja klo 12-17 -> (Hatal kevätnäytös)


Kiekkoterveisin:
Tommi Suoknuuti

KY-80 Pj

Seuran uusimmat

HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry