sarjapelit saivat jatkoa Haminassa 02.12.18
Julkaistu: 06.12.2018 00.00

sarjapelit saivat jatkoa Haminassa 02.12.18

09-joukkueen sarjapelit saivat jatkoa kotipeleillä LuPo:n (Luumäki) kahta peliryhmää vastaan. Peleihin lähdettiin jälleen kahdella tasaisella joukkueella (Black & White). LuPo tiedettiin pahaksi vastustajaksi, jo senkin takia että siellä useasti vähintään kentällinen Y-ikäisiä pelaajia mukana (pelaajapulan takia) ja näin tapahtui myös nyt. Valmennuksella oli myös muistissa edellisen kevään "kurmotus" Luumäeltä joten odottavin mielin ja revanssia hakemaan päästiin jälleen. Huolelliset alkulämmöt ja varusteet niskaan. KYY on valmis!

Molemmat kotijoukkueen peliryhmät pistivät luistimet liikkeelle ja pelivälineen tekemään töitä. Vastassa oli kookkaampi joukkue mutta pelaajia se ei haitannut. Kaksinkamppailut voitettiin ja jalka oli huomattavasti kaveria kevyempi ensimmäisissä peleissä. Näistä selvät voitot molemmille ryhmille.

15 min huili ja toiset pelit käyntiin. Täysin samanlaista peliä toivottiin ja tahmean alun jälkeen sitä myös saatiin. Loistavasti pelanneet maalivahdit pitivät LuPoa mukana pelissä mutta jälleen molemmille peliryhmille voitot ja makoisa revanssi Luumäen pojista oli tosi asia. Hienoa!



Sarjapelit jatkuvat 15.12 ja vastassa kivenkova KooKoo!

Seuran uusimmat

HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry