Sarjapelejä, turnauksia ja pelitällejä
Julkaistu: 29.12.2018 00.00

Sarjapelejä, turnauksia ja pelitällejä

Joukkueen Joulukuu jatkui kiireisenä!

15.12 matkattiin Kuusankosken jäähalliin ja sarjapisteistä taisteltiin KooKoon kanssa. Tuttuun tapaan kahdella tasavahvalla ryhmällä matkaan. KooKoo on aina paha vastustaja, ja niin myös tälläkin kertaa. Ryhmistä Black sai tililleen voiton ja tappion kun taas White tiukasta taistelusta huolimatta poistui tällä kertaa kaukalosta ilman voittoja. Peli oli todella kovaa, ja jopa yllättävän salliva tuomarilinja yllätti meidät. Muutamat kovat tällit saatiin jonka jälkeen vähän vetäydyttiin "suojakuoreen" ja luistelu ja aktiivinen häirintäpeli unohtui. Tämä tarkoittaa KooKoon tasoista ryhmää vastaan yleensä sitä että omissa soi, ja niin siinä useasti kävi. Hyvät väännöt joka tapauksessa molemmilta ryhmiltä. Oppia tuli ja niinhän sitä pitää nuorena tullakkin.

Heti seuraavana päivänä (16.12) matkattiin yhdellä peliryhmällä Vantaalle ja EVU:n isännöimään Hopeakiekkoturnaukseen. Matkaan lähdettiin tiedostaen että vastassa on jälleen erittäin kovia joukkueita, pääosin pääkaupunkiseudulta. Haaste on kova mutta uskottiin että pystytään kiusaamaan "isompia" ja ehkä jopa pari voittoakin naaraamaan. Pojat laittoivat isoa vaihdetta silmään ja kaasuttelivat alkulohkossaan kolme voittoa ja yhden tappion. Jatkopeleistä naarattiin vielä voitto ja tappio. Isosti hyviä kokemuksia ja nähtiin läheltä missä menee 2009 ikäluokan terävin kärki. Meillä ehkä vähän bensat hupenivat turnauksen edetessä, varmasti edellisen päivän kovat väännöt KooKoo:ta vastaan vähän vaikuttivat.Turnauksen voiton vei Blues (odotetusti). On ne Espoon äijät vaan kovia! Komea oli myös KY:n suoritus, iso peukku pelaajille ja valmentajille!



Pienet huilit ja kahdella peliryhmällä Kotkaan (22.12) ja pelitälleihin Titaanien kanssa. Matkaan jälleen kahdella peliryhmällä. Hauskat ja rennot pelit saatiin vielä ennen joulua aikaiseksi, kiitos Titaaneille. Tästä oli hyvä lähteä odottelemaan jo joulupukkia.

Herkkuja päästiin sulattelemaan jo 27.12 joukkueen omalla joulutapahtumalla --> Lapset vs Aikuiset. Hauskaa oli kaikilla ja tämä luvattiin toistaa kaudenlopussa uudestaan.

Vielä ennen vuoden vaihdetta saatiin kutsu Helsinkiin ja pelitälleihin Jokereiden kanssa. Tähän toki tartuttiin välittömästi ja 29.12 matkaattiin Jokereiden isännöimille pelitälleille Oulunkylän jäähalliin. Todella onnistuneet ja vauhdikkaat pelit saatiin. Mukavia ihmisiä löytyi taas lisää tämän mahtavan harrastuksen parista.Kutsu vastavierailulle jätettiin välittömästi johon myös vastattiin heti myöntävästi. Kiitos Jokereille peleistä! Hyvää Uutta Vuotta kaikille!!

Seuran uusimmat

HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry