C2-05 yhteisjoukkueen sarjakausi avattu
Julkaistu: 16.09.2019 00.00

Titaanit/KY-80 C2-05 yhteisjoukkue avasi sarjakautensa menneenä viikonloppuna kolmella ottelulla. Lauantai-illan myöhäisottelussa White kävi hakemassa sarjapisteet EVU:lta Myyrmäen hallista. Hieman nihkeän esityksen jälkeen kotiin vietäviksi lähti kaksi sarjapistettä ja 3-5 voitto. Sunnuntaina aamulla Kotkan kilpahallissa Blackin vastustajaksi luisteli GrIFK White. Kaksierää jaksettiin taistella 0-0 ja 1-2 numeroin, mutta kolmannessa erässä GrIFK luisteli laajemmalla rosterilla meidän yli. Viimeisen seitsemän minuutin aikana vastustaja tahkosi viisi maalia ja lopputulokseksi jäi nolla sarjapistettä 1-7 tappiosta. Hieno taistelu kevyellä rosterilla, jossa apuna muutama nuoremman ikäluokan hienosti taistellut apuri. Whiteä vastaan Kotkan kotihallissa luisteli Jää-Ahmojen ja HyRin yhdistelmä. Vahva vastustaja yritti horjuttaa meitä fyysisyydellä, mutta pystyimme vastaamaan siihen ja ajoimme voittoon tasaisen tappavasti. Erät 2-0, 2-0 ja 2-1 meille ja toiset sarjapisteet jäi kotijoukkueelle. Kokonaisuudessaan hyvä avaus sarjakauteen. Muutama pelaaja kun saataisiin rosteriin lisää, niin molemmat peliryhmät saataisiin pidettyä iskukykyisinä matseista toiseen. Tästä on hyvä ponnistaa syyskauteen.