U15 06-joukkue Icemenin esittely
Julkaistu: 24.08.2017 00.00

U15 06-joukkue Icemenin esittely

KY-80 U15 06-joukkue Icemen

Joukkueemme tavoitteena on innostaa ja kannustaa pelaajia harrastamaan jääkiekkoa yhdessä joukkueena ja jatkamaan harrastuksen parissa niin pitkään kuin mahdollista. Jokainen pelaaja on meille yhtä tärkeä ja tavoitteena on taata kaikille joukkueen pelaajille oikeudenmukainen ja tasapuolinen pelaamismahdollisuus. Pidämme huolta joukkueesta ja joukkuekavereista.

Harjoituksissa tavoitteena on oppia ja kehittyä lajissa positiivisten kokemusten ja kannustuksen avulla määrätietoisesti edeten pilke silmäkulmassa.

Valmennuksen tavoitteena on pelitaitojen kehittäminen ja vahvistaminen. Valmennus opettaa ja vahvistaa pelikäsitystä, pelinymmärtämistä ja ratkaisuntekoa sekä opettaa pelitaitoja eri pelitilannerooleissa.

Menestymiseen liittyviä tavoitteita ei ole, vaan tavoitteena on saada jokaiselle junnulle riittävästi onnistumisen ja voittamisen elämyksiä ja opettaa, että voittaakseen ei lopputuloksen välttämättä tarvitse olla meille positiivinen.

Haminassa on erinomaiset olosuhteet jääkiekon harrastamiselle. Toimintaan pääsee tutustumaan ottamalla yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin tai tulemalla hallille seuraamaan harjoituksia tai pelejä. Jääkiekko on kiva harrastus joten rohkeasti mukaan joukkueeseen.



HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry