Katse tulevaan - puheenjohtajan terveiset
Julkaistu: 21.03.2021 22.03

Katse tulevaan - puheenjohtajan terveiset

Kulunut kausi on ollut vaikea ja koronaviruksen mukanaan tuomat haasteet ovat koetelleet sekä pelaajia, valmentajia että kotijoukkojakin. Myös johtokunnalle tämä kausi on ollut paljon normaalista poikkeava. Kiitos kuitenkin mahtavan, joustavan toimihenkilöporukan, kaikesta on selvitty hienosti myös näissä poikkeusoloissa. Kiitos, olette kaikki huikeita!

Tämä epätietoisuudessa ja huolen keskellä eläminen on ollut raskasta meille kaikille, toivottavasti pääsemme pian palaamaan normaaliin arkeen - myös kaukalossa. Tällä välin olemme johtokunnan kanssa suunnitelleet erilaisia keinoja toiminnan kehittämiseksi vieläkin toimivammaksi, avoimemmaksi ja läpinäkyvämmäksi. Tulemme lähitulevaisuudessa panostamaan mm. markkinointiin, jotta Kiekkoympyrät näkyy ja kuuluu myös kauemmas. Vahvuutemme on yhteisöllisyys ja mieletön tiimihenki, kyllä sitä tohtii näyttää muillekin!

Vaikka meillä loistojengi onkin jo kasassa, on tilaa aina uusillekin toimijoille ja innokkaille pelaajille. Haluamme toivottaa uudetkin perheet lämpimästi tervetulleeksi seuraamme, vinkkaathan sinäkin eteenpäin kiinnostuneille!

Seuraa ilmoitteluamme täällä sekä seuran Facebook -sivulla niin kuulet uutisista ensimmäisten joukossa.

Tsemppiä vielä loppukauteen - kyllä tästä yhdessä selvitään! Pidäthän osaltasi tarkasti huolen voimassaolevista hygienia- ja rajoitustoimista jotta saamme pidettyä koronan kurissa vielä keväänkin aikana. Ajankohtaiset uutiset ja toimintaohjeet koronaan liittyen päivitämme säännöllisesti etusivun uutisotsikon 'Ajankohtaista koronaviruksesta' alle.

Aurinkoisin terveisin,

Jenna Savolainen
puheenjohtaja
Kiekkoympyrät -80