Valmennusta vanhemmille ja vielä ilmaiseksi
Julkaistu: 16.02.2018 00.00

Valmennusta vanhemmille ja vielä ilmaiseksi

Yleensä valmentajia ja urheilijoita koulutetaan, mutta harvemmin on urheilijan tärkeimmille tukijoille, eli vanhemmille koulutusta. Kymenlaakson Osuuspankki ja Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemia on ottanut tästä asiasta kopin ja järjestää kevään ja ensi syksyn aikana 6 kerran koulutus paketin urheilevan/liikkuvan lapsen ja nuoren vanhemmille. Liitteessä "linkissä" mainos koulutuksesta ja ilmoittautumisohjeet.

EKAvanhemmilleA4email.pdf

Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita ovat mm. ravinto ja lepo, liikkumisen merkitys lapselle/nuorelle, mitä on lahjakkuus, tyypillisimmät urheiluvammat ja niiden ennaltaehkäisy, fyysinen harjoittelu (nopeus, voima, kestävyys, ketteryys), vanhempi katsomossa ja vanhemman roolit seuratyössä.

Kouluttajina toimii Xamkin naprapaattikoulutuslinjan opettaja Petteri Koski ja Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemian toiminnanjohtaja Jiri Auranen.

Koulutus sopii kaiken ikäisten lasten ja nuorten vanhemmille. Koulutuksen tarkoituksena on auttaa vanhempia huomioimaan urheiluun ja liikuntaan liittyviä tärkeitä asioita, jos perheessä on urheilevia lapsia.

Jokaisella koulutus kerralla on oma erillinen aihe, eli jos arki kiireet, joskus estävät koulutukseen osallistumisen niin se ei maailmaa kaada.

Koulutus on maksuton. Koulutukseen mahtuu max. 200 vanhempaa, eli nopeat syövät hitaat.

Seuran uusimmat

HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry