Tattoo-Hockey!
Julkaistu: 28.07.2018 00.00

Tattoo-Hockey!

Kiekkoympyrät -80 juniorit ry. Järjestää Lauantaina 4.8.2018 yhteistyökumppanien kanssa Tattoo-Hockey tapahtuman, jossa mittaa toisistaan ottaa Kovat Tyypit Ei Kiusaa – ottelussa mm. Paikallislähtöiset kiekkoilijamme maailmalla Joona Harjama ja Toni Suuronen, sekä nyrkkeilijä Niklas Räsänen, Fitplanet Centerin Harri Gråsten, Pankration Gymin Sami Harju, Karateka Eki Luukka jne... Mukana myös Titaanit HK ja Kiekkoympyrät-80 edustuksen pelaajia.


Aihe on tärkeä ja sellaisena sitä on myös Kiekkoympyröissä pidetty tähänkin asti ja tähän tullaan panostamaan tulevaisuudessa yhä vain enemmän, sillä kiusaamiselle ei seurassamme ole tilaa. Hienoa että olemme saaneet myös seuramme ulkopuolelta osallistujia tähän tärkeän ja hyvän asian puolesta pelattavaan otteluun.


Toisena, ja päivän pääotteluna nähdään naisten ensimmäinen ”Stadin Derby”, kun naiskiekkoilun kestomenestyjä ESPOON BLUES saa vastaansa STADIN GIMMAT (Helsingin IFK:n). Tämän historiallisen derbyn ja varsinkin voiton siintä haluavat varmasti molemmat nimiinsä merkkauttaa. Hieno peli tulossa!


Tapahtumaan on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu, jonka tuotto menee Kiekkoympyrät -80 junioreiden toiminnan tukemiseen.


Kahvio ja pubi toimii, joten kuumaa ja kylmää juotavaa ja pientä purtavaa on tottakai tarjolla, unohtamatta pihalla kuumana kihisevää grilliä.

HUOM! Ainoastaan käteismaksu.


Tervetuloa viihtymään!


Kiekkoympyrät-80 junioreiden kanssa tapahtumaa tukemassa ja mahdollistamassa:

Haminan kaupunki, Hamina Tattoo, Sportpiste, Mainos WooDoo, Taikapaita, Kiekkoympyrät-80 edustus ja Kotkan jääkiekkoerotuomari kerho.


Kiekkoympyrät -80 juniorit kiittää!

Seuran uusimmat

HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry